Besök ecigg butiker

​Att börja röka är sällan ett genomtänkt beslut och det är många som ångrar det bittert när de försöker att sluta med det. Nikotin är en drog som har visat sig vara lika beroendeframkallande som kokain och därför är det inte konstigt alls att de som vill sluta röka ofta misslyckas om och om igen. För några år sedan kom e-cigaretterna och idag finns det många ecigg butiker du kan besöka för att testa på ecigg. 

När du besöker el cigg affärer​​​​ kan de hjälpa dig att skippa alla de skadliga ämnena som finns i tobak och istället byta till ecigg. I butikerna kan du testa på många olika smaker och e-juicer för att se om eciggen är någonting för dig. Många av de som aldrig tidigare har lyckats med att sluta röka har gjort det just med hjälp av eciggareter. Det är nämligen mycket smart och du kommer inte uppleva abstinens.

Enkelt att sluta

Anledningen till att ecigg fungerar framför andra sluta röka metoder är delvis för att du får behålla vanan med att inhalera röken, fast i detta fall är det vattenånga och du kommer att uppleva det som en riktig cigarett. Därefter blåser du även ut vattenånga som ser ut som rök. Dessutom kan du själv bestämma vilken nikotinnivå du vill ha på din e-juice. Det är ett fantastiskt sätt att trappa ned och efter ett tag kommer du kunna sluta helt även med ecigaretter, om du skulle vilja.

Många väljer att byta till ecigg utan att de har som ambition att de ska sluta röka, detta är för att det är mycket nyttigare och du kan skippa alla giftiga ämnen som finns i tobak, samtidigt som du fortfarande får i dig nikotinet du är beroende av. Du behöver inte heller oroa dig för att utsätta dina nära och kära för passiv rökning.​